Osmička 3.0: Co se změnilo?

Trochu vynucená pauza v produkci Osmičky nás donutila šáhnout nejen do svědomí, ale i do složení. A tak jsme po letech udělali pár poměrně zásadních změn, aby Váš (a i náš) zážitek z Osmičky byl ještě víc wow, než doteď.

Takže co se v Osmičce 3.0 změnilo?

 

1. Přidali jsme Magnesium Citrát Aquamin

Magnésko asi není potřeba dlouze představovat, nás zajímá z hlediska zajištění normálního energetického metabolismu, snížení únavy a správné činnosti nervové soustavy. Vybrali jsme citrát získávaný z norských moří (vím, že jsou teď mnohem víc trendy formy, jako třeba bisglycinát, který by asi i nalákaly víc zákazníků), protože nám do Osmičky seděl svýma vlastnostma nejlíp. Je energizující a zároveň harmonizující a díky chelátové vazbě má super vysokou vstřebatelnost přes 80 %.

2. Vyhodili jsme houbu Korálovec ježatý

Když jsme ji do původní Osmičky přidávali, připadala nám jako sexy nootropikum se zajímavýma účinkama. Ale výzkumy čím dál víc ukazují, že se tyhle účinky projevují při pravidelné konzumaci. A to většina uživatelů Osmičky nedělá (to je dobře, ten produkt ani není myšlený tak, že to člověk má pít dennodenně, ale naopak hlavně ve dny nebo období, kdy fakt potřebuje zabrat, něco vymyslet a dokončit). A tak jsme se rozhodli poslat Korálovce z kola ven a nahradit ho něčím, co má účinek hned.

3. Místo matchy extrakt ze zeleného čaje

Jako milovník domácí přípravy čaje matcha jsem od začátku chtěl Osmičku postavit právě na ni. Ale když jsme analyzovali předchozí várky, zjistili jsme, že louhováním při výrobě nejsme schopni z matchy získat tolik katechinů, kolik jsme chtěli. Takže jsme hledali a našli dodavatele extraktu ze zeleného čaje, kde jsou hodnoty katechinů i polyfenolů vysoký, stálý a stabilní. Navíc tím odpadá tvorba sedlin na dně a divná textura Osmičky, která ne každýmu sedla.

4. Vlastní vitamínový blend

Dali jsme si tu práci a místo hotového mixu jsme pro každý jeden vitamín hledali tu nejlepší dostupnou kvalitu. Takže pořád v Osmičce najdete všechni vitamíny sk. B a vitamín C, ale teď fakt ty nej.

 

Tak a to je vše. Co na to říkáte, jak Vám Osmička 3.0 funguje?

 

Zpět na blog