Zdražujeme

Tak jo. Máme dvě zprávy. Ta blbá je jednoduchá: Osmička bude stát ještě víc.

Doprava, suroviny, bla bla bla, však to znáte - teď to slyšíte a čtete všude. A jo, očekáváme komentáře, že jsme se zbláznili. Vlastně je očekáváme mnohem ostřejší… Koneckonců jsme jich pár dostali i se současnou cenou. Ale rozhodli jsme se být odvážní a cenu zvýšit - protože alternativa by byla dát do Osmičky míň funkčních složek, zamaskovat to kofeinem a tvářit se, že nic. A to nás fakt neba.

Má to ale jedno velké ale. A to je ta dobrá zpráva! Ta cena se zvýší jenom někomu. Vyvolení se tomu vyhnou.

Jak se stát vyvoleným či vyvolenou?

Jednoduše! Stačí si do prvního září Osmičku předplatit. Protože každý, kdo má Osmičkové předplatné, má jeho cenu garantovanou nafurt. Teda dokud to předplatné nezruší. Ten náš systém je tak zkrátka nastavenej, ani kdybychom chtěli, tak s tím nic neuděláme. A nechceme. Naopak - chceme dát příležitost všem těm, kdo o předplatném kdy uvažovali: udělejte to. Teď. Když to stihnete během příštích třech měsíců, budete mít Osmičku za aktuální cenu. Nafurt.

No a za pět let můžete předplatné někomu darovat, až bude jedna plechovka stát pětikilo a ta vaše bude stát furt stejně (což je teď 63,75 kaček s daní, abychom byli přesní), a bude vám líbat ruce. Dobrý, ne? To vymyslela jedna naše kolegyně, která by nejradši všem rozdávala nějaký benefity. Prej, kdyby to někoho fakt přestalo bavit, aby měl možnost předplatný Osmičky jednou v životě někomu přenechat za původní cenu 510 Kč. Interně jsme to nazvali kšeftování s předplatným.

Zdražíme prvního září. Ještě přesně nevíme o kolik, ale brzo na to přijdeme. A pokud nám chcete poradit, pojďte do nás: kolik může stát Osmička? Dvě kila? Dát vědět nám můžete na našich sociálních sítích.

Samozřejmě, že všechna předplatná, která u nás nyní máte, vám navždycky zůstanou za starou cenu 510 Kč. Pro naše předplatitele se nic nemění a mohou své předplatné v případě potřeby 1× převést na někoho jiného, úplně zrušit bez jakýchkoli (našich) keců nebo ho mít napořád.

Aneb jak říká naše oblíbená zpětná vazba: "Voní jak Žižkov, chutná jak Brno, šlape jak ústecký matro." a my k tomu dodáváme: za takové kombo je ta Osmička furt levná, no ne?

Dejte nám vědět na našem Facebooku nebo na Instagramu.

Jo, přidejte si taky do naší brainhackerský skupiny na Facebooku a pojďte diskutovat nejen o ceně Osmičky.

Zpět na blog